Overslaan en naar de inhoud gaan

eLearning

Wat gebeurt er na mijn inschrijving?

Na jouw inschrijving via onze website ontvang je binnen 8 uur een bevestigingsmail (m.u.v. weekend en feestdagen). In overleg bepalen we wanneer jij met de training wilt starten. Je ontvangt van ons een map thuis of op het werk, de inlogcode en wachtwoord ontvang je per mail en wij staan voor je klaar bij vragen of onduidelijkheden.

De map bevat het lesmateriaal, de uitwerkingen en bij sommige opleidingen artikelen. 

De Stepmile leeromgeving biedt de mogelijkheid de opleiding gedurende twee maanden te volgen. Hierbij bepaal jij zelf hoe vaak je een les doorloopt, in welke volgorde en of je de hele opleiding achter elkaar volgt of in delen.

Alle trainingen worden in magazine format aangeboden. Jij bepaalt of je eerst een video gaat bekijken of liever wat korte teksten leest, of misschien wel alleen de modellen gaat doorgronden. De lessen worden afgerond met een kennisquiz of casus.

Aan het einde van een opleiding volgt een eindtoets. Met een minimale score van 70% ontvang je een digitaal certificaat.

Wij vragen iedere deelnemer een review in te vullen voor het verbeteren van ons aanbod en voor eventuele toekomstige deelnemers.  

 

Waarom eLearning bij Stepmile?


Een opleiding of financiële training kun je in je eigen tempo lekker thuis volgen door middel van eLearning.

Wat zijn de voordelen van eLearning?

De belangrijkste voordelen zijn flexibiliteit en kostenbesparing; leren in jouw eigen tempo, wanneer je wilt, waar je wilt. Feedback vragen als het jou uitkomt. Daarnaast zijn kosten van eLearning lager en je spaart het milieu doordat je minder reist en effectief gebruik maakt van leermiddelen. eLearnings van Stepmile zijn interactief, leuk om te doen en er zijn diverse toetsingsmomenten opgenomen om te kijken wat je wel- of niet beheerst. De eLearnings van Stepmile zijn daarmee zoveel mogelijk identiek aan de klassikale opleidingen, maar dan flexibel en tegen lagere kosten! Onderstaand lees je hoe dat praktisch in zijn werk gaat.

  • Leren waar jij wilt
  • Leren wanneer je wilt
  • Niet teveel betalen
  • In jouw eigen studietempo
  • Herhaal zo vaak jij wilt

Hoe werkt eLearning?

Wanneer je een eLearning besluit te gaan doen ontvang je jouw persoonlijke inloggegevens voor toegang tot de Stepmile leeromgeving. Daarnaast ontvang je een map met daarin het studiemateriaal, zodat je aantekeningen kunt maken en ook een goed naslagwerk hebt. Je krijgt standaard twee maanden toegang tot de eLearning omgeving. Als je meer tijd nodig hebt of als het 'even niet uitkomt' verlengen wij graag deze periode voor je. De eLearnings van Stepmile worden verzorgd vanuit de 'cloud', in de technologisch geavanceerde datacenters van Telecity in Amsterdam en Londen (internationale trainingen). Alle verbinden zijn beveiligd, zo heb jij een waarborg voor connectiviteit, snelheid en dat er vertrouwelijk met jouw gegevens wordt omgegaan. Alle eLearnings van Stepmile kun je zowel op jouw eigen PC als tablet (iPad/Android) volgen.

Presentaties en oefeningen

Stap voor stap ga je door de training heen. De trainer leidt je door de sheets en je maakt casussen en kennisquizzen. Op een kennisquiz krijg je direct feedback. Casussen kun je deels zelf nakijken en worden als je wilt door jouw eigen docent beoordeeld. Je kunt altijd pauzeren en later verder gaan waar je gebleven was.

Lesmateriaal?

Naast de online training ontvang je een map met de sheets, casussen en eventuele andere documenten. De map is een goed naslagwerk om later nog eens wat in terug te zoeken. Wanneer je de training hebt afgerond ontvang je een certificaat digitaal of per post.

Begeleiding

Ook tijdens de eLearnings van Stepmile word je door ons van begin tot eind begeleid. Heb je een casus gemaakt, dan wordt die door één van onze trainers beoordeeld. Heb je een vraag, dan kun je die direct online stellen. Uiteraard kun je ons ook bellen. Als we zien dat je een tijdje niet hebt ingelogd nemen we even contact met je op om te overleggen waar het aan ligt. Geen tijd gehad? Of heb je een vraag? Wij helpen je graag.

Slim leren op jouw manier

Zelf je tijd indelen maar wel graag een contactmoment met de docent? Misschien is een combinatie van eLearning en klassikaal leren dan wel wat voor jou. Je volgt bijvoorbeeld een eLearning Jaarrekening lezen, en volgt dan dag 2 van de training  Financiën essentials klassikaal (maatwerk of incompany). Wil je meer weten over deze combinaties? Neem dan contact met ons op.

TRAININGSAANBOD

Alle trainingen van Stepmile zijn standaard als eLearning verkrijgbaar. Klassikale trainingen biedt Stepmile als incompany (inhouse) of maatwerk. Staat de training van jouw keuze er nog niet tussen? Dan is het mogelijk nog in ontwikkeling. Neem contact met ons op voor een indicatie wanneer de training beschikbaar komt. Bel ons op 030 – 2800066 of mail naar info@stepmile.com.